Poznej tajemství našeho webu

Chceš si jít někdy zatancovat a nemáš s kým? Chceš se dozvědět, co se dělo v hodinách, na kterých jsi nebyl/a? Zajímá tě, které pátky tancování nebude? Sháníš kontakt na někoho z tancování? Máš se chuť podělit o své dojmy z hodiny? Zajímají tě fotografie, které na tancování občas děláme?
Pokud si alespoň na část otázek odpovíš slůvkem „ano“, je web skautského tancování určen právě pro tebe!
Dvě tváře webových stránek
Webové stránky www.skauting.cz/tancovani mají dvě tváře. Tvář pro veřejnost každý z vás již asi zná. Je zde nějaké základní povídání, popis naší činnosti, výčet veřejně oznámených akcí a základní kontaktní údaje. Žádný další zásadní obsah tuto část stránek nečeká. Tahle část totiž není určena pro \“štamgasty\“, jako jsi ty!
Daleko širší škálu informací a možností najdeš na těchto stránkách pro přihlášení do jejich privátní části. Víš o této možnosti?
Stránky po přihlášení obsahují informace, které nechceme zveřejňovat každému. Tato část stránek by měla sloužit pro naše vzájemné informování a virtuální setkávání.
Až se do našeho webu přihlásíš, rychle pochopíš.
Přístup jen pro registrované
Před prvním přihlášením musíš provést registraci. Průvodce pro provedení registrace spustíš volbou \“Registrovat\“, kterou najdeš po volbě \“Přihlásit\“ v hlavním menu stránek.
Samotný proces registrace není složitý, ke všem krokům je k dispozici výstižná nápověda.
Pro zaregistrování musí být splněna jedna jediná podmínka: musíme tě znát! Pokud jsi tedy v té (malé) skupině lidí, jejichž jméno nebo tvář si nikdo z nás (vedení) nepamatuje, připomeň se nám někdy v pátek a my to hned napravíme.
Pokud budeš mít se zaregistrováním nějaké problémy, neváhej se na nás obrátit, pomůžeme ti.
K dnešnímu dni je registrováno více děvčat než chlapců, z čehož vyplývá jeden z těchto závěrů:
1. Registraci zvládne provést hravě i holka.
2. Holky jsou šikovnější než kluci.
A protože není jasné, který závěr je ten pravdivý, dávám o něm hlasovat v anketě, která je dostupná samozřejmě jen po přihlášení!;-)
Co všechno je ti po přihlášení k dispozici
Více aktualit
Přihlášeným uživatelům se zobrazí větší množství aktualit. Navíc uvidí právě ty aktuality, které nejsou určeny veřejnosti. Momentálně najdete v aktualitách oznámení tématu letošního předtančení, včetně hudby, na kterou se bude tancovat.
Mimochodem – předtančení věnujeme dokonce celou rubriku!
Bohatší kalendář
V kalendáři se zobrazují odkazy na jednotlivé události, jakou jsou páteční hodiny, taneční akce, apod.
V části po přihlášení může být výčet těchto akcí bohatší a informace o nich daleko podrobnější.
Ovlivni hodiny!
V nejbližší době budou do kalendáře zaplánovány taneční pátky do konce roku.
K uplynulým hodinám můžeš vložit svůj komentář a podívat se na fotky (pokud budou nějaké udělány).
Hodiny, které se chystají, budeš moci ovlivnit. Jednoduše napiš, jakému tanci by ses rád věnoval/a, pokusíme se vyhovět.
Adresář
Troufám si říct, že je to jedna z nejzajímavějších částí tohoto webu.
Nás, kteří se v pátek potkáváme, je téměř ke stovce. Známe se ale všichni? Pokud občas tápeš jako já, tak tento \“fotoadresář! určitě oceníš.
Každý registrovaný uživatel má v adresáři své jméno a fotografii s portrétem. Každý sám rozhoduje, které kontaktní informace chce zpřístupnit. Fotografie lze také změnit.
Svůj profil si můžeš zobrazit ťuknutím na své
uživatelské jméno v pravém horním rohu stránek. Pro úpravu profilu zvol tlačítko \“změnit\“.
Taneční seznamka
Nemáš s kým tancovat? Podej si inzerát! 😉
U jednotlivých hodin nebo tanečních akcí můžeš zaznamenat, že hledáš druhou polovinu páru. A pak už jen čekáš, jestli se ti někdo ozve na některý z tvých kontaktů z adresáře.
Diskutuj, ptej se, řekni svůj názor
Tvůj názor nás zajímá. Budeme rádi, když nám prostřednictvím \“Diskuse\“ řekneš svůj názor, postřeh, připomínku nebo námět. Budu rád, když v \“Diskusi k těmto stránkám\“ najdu i tvůj příspěvek.
Olda
PS: Asi tě nepřekvapí, že Vašek, Martin i já pracujeme v IT. 🙂