Nedělní tančírna v Emauzích je zrušena!

Po prostudování mimořádného opatření MZ ze středečního odpoledne a zvážení všech aspektů plánované nedělní tančírny jsme se rozhodli akci zrušit. Je nám to samozřejmě moc líto, ale bohužel nejsme asi schopni akci uspořádat tak, abychom dokázali, nejen formálně, dostát požadavkům nařízení a situace obecně a zároveň abychom zachovali charakter večera, který vždy byl nejen čistě taneční ale i společenskou záležitostí. 

Zveme vás na zahájení další sezóny Skautského tancování tradičně do krásného prostředí divadelního sálu Emauzského kláštera – pár kroků od Karlova náměstí.

Rádi se potkáme s našimi tanečními „štamgasty“ i s vámi, kdo nemáte čas na naše pravidelné páteční Skautské tancování. Nedělní večer by vám snad mohl vyhovovat.

K tanci bude hrát reprodukovaná taneční hudba.
Vstupné 50,- Kč.

S sebou přineste prosím něco k pití a případně i k zakousnutí – jak to bývá obvyklé na našich prodloužených. Při výběru občerstvení mějte, prosím, na paměti současnou koronasituaci. My zajistíme teplé nápoje a vodu s citrónem.

Hrnek nebo skleničku každý vlastní, nechceme dopadnout jako Techtle Mechtle.

Oproti obvyklému průběhu budeme muset s ohledem na koronavirus udělat několik opatření:

  • v místě bude samozřejmě k dispozici dezinfekce a u občerstvení prostředky pro hygienickou manipulaci s ní
  • při vstupu bude nezbytné aby každý vyplnil formulář kde uvede své jméno a kontakt  pro případné dohledání pokud by se u některého z účastníků později objevila nákaza. Uvedené informace budou sloužit výhradně pro tento účel a budou následně skartovány
  • abychom usnadnili situaci těm, kteří si nebudou přát střídat bude k dispozici možnost snadného označení
  • letos nebude na programu taneční pořádek

Vzhledem k tomu, že se podmínky pro konání akcí mění každý, sledujte náš Facebook nebo tyto stránky, kam budeme informovat o případných změnách.

Těšíme se na setkání s vámi!